Nov 6, 2012

Bela tehnika kao ukras u domu

Zar bela tehnika nije dosadna? Dobro možda nam je lepa dok je nova, kad je kupimo, pa se sva presijava i blista od uglačanosti, ali već nakon godinu dana postaje samo još jedan bezlični električni aparat u kući. Još kad ostare, ispucaju, posive i poružne.. uh, niko ne voli staru belu tehniku. Međutim, ima leka i za to :)

266697609152844614_DPrFryYG_c

Učinite da bela tehnika postane šarena i vesela. Uz pomoć samolepivih tapeta preobrazite frižider, veš mašinu, mašinu za pranje sudova, zamrzivač ili nešto deseto u osvežavajući komad u vašem domu.Tako lako i jeftino. Kako se nisam toga ranije setila? Valjda sad provodim beskrajno više vremena s tim dosadnim aparatima nego dok sam živela s roditeljima.

KAKO?

Kupite samolepivi tapet u željenoj boji ili dezenu, izmerite površinu koju je potrebno prekriti i iscrtajte je na poleđini tapeta. Zatim isecite pažljivo i isprobajte da li oblik lepo pristaje površini kojoj je namenjen. Ostalo vam je još da vrrrrlo pažljivo nalepite tapet i dobili ste svoj šik komad šarene tehnike :)

Umesto da prihvatite činjenicu da je bela tehnika nužno dosadna, učinite da postane ukras u vašem domu. Eto tako :) aj uzdravlje!

59320920061810136_tnl3f7T3_c

No comments:

Post a Comment

Mišljenja, pitanja, filozofiranja, pohvale, uvrede.. sve ide ovde :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...