Sep 15, 2012

5 načina da iskoristite stare grabulje

Svako ko ima kuću na selu ili bašticu susreo se sa grabuljama. Ova alatka se retko kupuje i dugo traje. Lično, nikad nisam videla nove grabulje, ali činjenica je da u nekim trenutku više ne mogu da se krpe i prestaju da budu upotrebljive. Umesto da ih zavrljačite u smeće evo pet zanimljivih ideja kako da unesete trunku rustičnog u dom i spasite grabulje smrdljive sudbine deponije.

1. za organizovanje nakita

Od svih ideja ova mi se najviše dopada. Koliko puta mi se desilo da neki komad nakita ne nosim, jer sam zaboravila da ga imam. Zavukao se negde ili oštetio. Najzad se nakit više neće mrsiti i gubiti po fijokama, već će biti pregledno raspoređen.

Eco-DIY-rake-jewelry-organizer

2. za vinske čaše

Sjajan način da integrišete grabulje i vinske čaše u deo kuhinjskog enterijera. Uz to prašina neće upadati u čaše. Zgodno!

251147

3. za kravate i kaiševe

Ko kaže da neki kućni trikovi ne mogu biti korisni i zanimljivi i za muškarce. Idealno za poslovnu gospodu. Zapravo sve žene bi trebale da imaju po grabulje za nakit, a svi muškarci za kravate i/ili kaiševe.

 RakeTieRack 

4. za sitan baštenski alat

Ovo je zaista praktično, bilo da grabulje postavite u baštu ili garažu. Prirodno postaju deo okruženja i uredno sortiraju sitne alatke, koje su skoro uvek na nekoj gomili. Ovako i kiša može da ih opere.

garden-tool-organizer-recycling-rake

5. za kecelje i krpe

Šarmantan dodatak kuhinji svake ponosne kuvarice.

 RakeAprons

No comments:

Post a Comment

Mišljenja, pitanja, filozofiranja, pohvale, uvrede.. sve ide ovde :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...