Aug 15, 2012

Uramite tekstil interesantnog dezena

Verovatno ćete pomisliti ‘o ne, još jedan post o kućnom dekoru’, ali verujte ovaj je zapravo izvodljiv i jeftin :))

Vreme ogromnih slika i nebrojenih goblena je prošlo. Traži se svež dizajn enterijera, koji nemamo obavezu da držimo 50 godina. Traži se dizajn koji možemo menjati na par godina, bez griže savesti što smo dali 3 svoje plate za sliku. Za brze promene moramo birati jeftina rešenja, bar mi obični ljudi. Svi imamo neke ostatke tekstila koji se vuku po ormarima godinama sa kojima ne znamo šta da radimo. Najzad evo neverovatno lake ideje kako da iskoristitie te ostatke i pritom ukrasite taj dosadni prazni zid koji zjapi u sobi.

140807925819076623_87ZUXaKC_f

Bez velike filozofije – uramite ga. Potreban vam je ram (ili više ramova) i materijal sa interesantnim i efektnim dezenom, koji se uklapa u enterijer sobe koju ukrašavate. Sledeći korak je da izmerite dimenzije rama i isečete materijal po njima. Obavezno ispeglajte materijal! Ostaje još da ubacite materijal u ramove i rasporedite ih. Ukoliko ne želite da imate ram možete obmotati materijal oko njega i tako zadržati okvir koji vam daje mogućnost da ga okačite, ali tako da on bude sakriven. Lako, ne košta ništa (ukoliko imate ram) i veoma osvežavajuće i orginalno. U slučaju da vam ne odgovara boja rama, ne morate kupovati novu. Nabavite malo farbe za materijal od kog je ram i prefarbajte ga. :)

 6a00d8341cc08553ef00e54f62fa118833-800wi

Ova ideja je naročito pogodna za one koji nemaju vremena, novca ili uslova (npr živite u iznajmljenom stanu) za neke veće radove. Pustite mašti na volju! Ideje:

 Craft-Project-Fabric-and-Wallpaper-Art_full_article_vertical

paperwallart_main2

 wall-art_ss16ss

 diy-fabric-wall-art

20080730curbly

No comments:

Post a Comment

Mišljenja, pitanja, filozofiranja, pohvale, uvrede.. sve ide ovde :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...