Jun 13, 2011

Besplatno reklamiranje na Introsferi

Dragi moji čitaoci,

Ukoliko imate neki privatan biznis, ili se bavite pravljenjem nakita, držite školu karatea ili bilo šta drugo, poklanjam vam besplatno reklamiranje na mom blogu u naredne 3 nedelje! :)) 3 osobe će imati prilike da se reklamiraju po nedelju dana na vidnom mestu u levoj koloni.

Odbijam da reklamiram jedino proizvode štetne po zdravlje i svaki drugi vid širenja loših uticaja na građanstvo. Slobodni umetnici su naročito dobrodošli!

Dok sam pisala ovaj entry već je stigla jedna prijava preko stranice na facebooku, a oglas je već okačen i možete ga videti u levoj koloni :) Svi ostali su dobrodošli da se prijave za preostale dve nedelje komentarom ispod ovog posta.

A da preduhitrim nužno pitanje zašto ja ovo radim – zato što mi je došlo da nekako pomognem ljudima koji započinju nešto svoje. Svaki pocetak je neopisivo težak i minimalna podrška ume da znači puno. Pa eto, to je moj mali doprinos :)

Mah-mah,

Iris

11 comments:

Anonymous said...

пријвљујем се ако још могу :) www.anna.iz.rs или

http://www.facebook.com/pages/%D0%90%D1%9A%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-Nakit-od-Vune-Filc/160442267322266

Anonymous said...

Јако лепа идеја - акрера :)

*Iris* said...

Možeš naravno, do ponedeljka će stajati reklama Irine Marković, a onda je zamenjuje nova :) Samo mi napravi sličicu te ili manje dimenzije (kao slika za prof šminkanje koja sada stoji) za koju želiš da te predstavlja ovde na sajtu i obesi mi link ovde u komentar :)

Anonymous said...

http://www.anna.iz.rs/image/akrera.png

ево и сличице, јави да ли је добра :)
Ако може нека сличица води на сајт www.anna.iz.rs

*Iris* said...

Sličica je super, čak se lepo uklopila i u dizajn :)) Postavljen reklamica, nadam se da će ti koristiti :)

Anonymous said...

Сличица намерно уклапана уз твој блог :) е само нешто линк још не ради...

*Iris* said...

Popravila sam :)) PS. Ako želiš učlani se na blog klikom na follow :)

Anonymous said...

Хвала пуно :) поздрављам

Admin said...

http://topgear-srbija.blogspot.com/ - Prijavljujem se za besplatnu reklamu, ako moze? ne treba slika, samo link, i tekst neki dobar bi mogli vi da postavite.. hvala

*Iris* said...

Hvala što ste se javili, ali besplatno reklamiranje je prošlo odavno (pre godinu i po dana). Sada jedino mogu da ponudim tekst i review Vaših radova ukoliko se bavite nekim ručnim kreativnim umetničkim radom i sl.

Pesnik said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Mišljenja, pitanja, filozofiranja, pohvale, uvrede.. sve ide ovde :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...